Scroll Top

Over mij

Over mij

Welkom bij Rijschool Huls

Wie is Rijschool Huls nu eindelijk?

Ik ben Raymond Huls en ben woonachtig met mijn vrouw en twee kinderen in Ulft. Ik ben rustig, geduldig en ben altijd bereid om iedereen te helpen. Verder heb ik altijd een fascinatie gehad voor auto’s en alles wat daarmee te maken heeft.
Begonnen in de autotechniek maar merkte al snel dat ik de weg op wilde. Vervolgens mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald en de Nederlandse wegen tot de detail leren kennen. De rij uren die ik gemaakt heb zijn dan ook niet meer te tellen.

Toch miste ik wat! Het was een eenzaam beroep en wilde graag andere ook enthousiast maken voor het rijden en de wegen. Hoe kan dat nu mooier dan rijinstructeur worden? Nou niet, dus in 2020 gaan filosoferen en toen begonnen om alles in werking te kunnen gaan stellen. Nu 2022 klaar om te gaan starten. Hopelijk zie ik je snel bij mijn in de auto om ook jou enthousiast te krijgen voor het rijden.

Werkwijze Rijschool Huls

Mijn manier van werken is een stijl die goed bij mij past en hopelijk bij jouw aansluit.

Mijn leerlingen zijn geen nummer, maar eigen persoonlijkheden die allemaal een eigen manier van rijles nodig hebben. Dit betekent dat ik iedereen zelf ophaal en thuis breng, geen ophalen van medeleerlingen maar fijn individueel les krijgen.Na de eerste les kijken wij samen welke stijl past het best bij jou en vervolgens gaan wij de route bepalen op weg naar het rijexamen.

Dit kan bijvoorbeeld zijn dat ongeveer de eerste zes lessen een uur zullen zijn om daarna bijvoorbeeld dubbele lessen te gaan rijden. Eerst leren schakelen en het gevoel krijgen van hoe de auto in elkaar steekt. Daarna gaan wij met blokken van twee uur aan de slag. Hierdoor krijg je een fijnere wegbeheersing en gaat het inzicht in het verkeer groeien.

Als het tijd is om af te rijden voor de tussentijdse toets en het examen plannen wij hier een afspraak voor in en gaan we voordien nog even in de buurt rijden van het CBR. Zo ben je vertrouwd met de omgeving en klaar om daarna zelfstandig de weg op te gaan.

01
Persoonlijke aandacht
Rijschool Huls geeft individueel les wat betekent dat je persoonlijk aandacht krijgt. Lessen die op jou zijn afgestemd.
02
Individueel les
Rijschool Huls past zijn manier van rijlessen aan op jou. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijkheid en daardoor zijn eigen manier van rijles nodig.
03
Écht rijden!
Rijlessen is één ding, maar écht leren rijden is een ander verhaal. Daarom zorgt Rijschool Huls ervoor dat je écht veilig en zelfstandig de weg op kan.